Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

16η Αγωνιστική Ά ΕΣΚΑΣΕ

    Την πρώτη θέση καταλαμβάνει από το Σάββατο η ομάδα του Ερμή καθώς επικράτησε στο ντέρμπι πρωτοπόρων του Λοκρού Αταλάντης με 78-56 μέσα στο κατάμεστο γήπεδο του Σχηματαρίου όπου οι φίλαθλοι του έδωσαν βροντερό παρών δημιουργώντας μια καταπληκτική ατμόσφαιρα.
    Οι γηπεδούχοι είχαν διπλό στόχο στο παιχνίδι καθώς εκτός από την νίκη,  έπρεπε να καλύψουν και την διαφορά του πρώτου αγώνα στον οποίο είχαν ηττηθεί με 14 πόντους. Αυτό όμως δεν φάνηκε να τους αγχώνει καθώς μπήκαν στον αγώνα με τρομερή ενέργεια και συγκέντρωση και από το πρώτο δεκάλεπτο και δημιούργησαν την επιθυμητή διαφορά (30-14 Ά δεκ), παίζοντας πιεστική άμυνα και με πολύ καλές επιλογές στην επίθεση. Στο δεύτερο δεκάλεπτο συνεχίζοντας την καλή συμπεριφορά ιδιαίτερα στην άμυνα , αύξησαν το σκορ (44-24 ημ.). Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και εκμεταλευόμενοι και κάποιες κακές επιθέσεις των γηπεδούχων έφτασαν σε κάποια έυκολα καλάθια μειώνοντας το σκορ που έφτασε μέχρι τους 12 πόντους. Ο Ερμής δυναμώνοντας και πάλι την άμυνα του κατάφερε να κρατήσει την υπέρ του διαφορά και αν νικήσει τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του θα τερματίσει πρώτος στην βαθμολογία , κάτι που θα του δώσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στην διαδικασία των play offs.
    Oι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν ως εξής : ( Χαντζής ), Κικίδης , Χαρίσης 3, Βαϊνάς , Κωνσταντούρας 5, Κώνστας 6 (1τρ), Φλώτσιος 19 (2τρ), Στεφάνου 13, Σιλιβέστρου, Σολομωνίδης 9 (1τρ), Γυφτονικολός 15 , Κουτσογιάννης 2, Νάκης 6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου