Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ημιτελικός Ά ΕΣΚΑΣΕ

    Την είσοδό του στον τελικό του πρωταθλήματος πέτυχε ο Ερμής Σχηματαρίου κερδίζοντας στην έδρα του τον Άρη Θήβας με σκορ 65-62 (ημ 28-34). Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να είναι πολύ νευρικοί στην επίθεση κάνοντας κακές επιλογές με αποτέλεσμα να δεχτούν κάποια εύκολα καλάθια και να κλείσει το δεκάλεπτο με τους παίκτες της Θήβας προηγούμενους με 8-22.
Στα επόμενα δύο δεκάλεπτα διατηρήθηκε ο εκνευρισμός του  Ερμή ειδικά στην επίθεσή του,  που χωρίς καθαρό μυαλό δεν κατάφερε να μαζέψει την διαφορά. Έτσι έφτασε το τελευταίο δεκάλεπτο με την αγωνία στο κατακόρυφο και το Σχηματάρι βρίσκοντας για λίγο πιο λογικές επιλογές κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι ( επιμέρους σκορ δεκαλέπτου 18-9 ),
και περιμένει τον νικητή του άλλου ημιτελικού μεταξύ Έσπερου Λαμίας  - Λοκρού Αταλάντης (2-1 νίκες υπέρ της Λαμίας ), για να διεκδικήσει την άνοδο του στην ΄Γ Εθνική.
    Ο Ερμής αγωνίστηκε ως εξής : ( Χαντζής ), Νάκης , Κικίδης , Χαρίσης 5, Βαϊνάς 2, Κώνστας 12 (2τρ), Φλώτσιος 10, Στεφάνου 12, Σιλιβέστρου 3 (1τρ), Σολομωνίδης 4, Γυφτονικολός 12, Κουτσογιάννης 5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου