Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

AO Κύμης - Ερμής Σχηματαρίου: 63 - 66

Σε ένα απίστευτο από πλευράς διακύμανσης σκορ, ο Ερμής κατάφερε να νικήσει την Κύμη στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά και από τις δύο ομάδες. Στη συνέχεια με κάποια εύστοχα τρίποντα και αιφνιδιασμούς από την ομάδα της Κύμης αλλά και τον συνεχή εκνευρισμό των παικτών του Σχηματαρίου στις αποφάσεις των διαιτητών (ιδιαιτέρως του κ. Μπλέτσα), η διαφορά έφτασε στους 17 πόντους στα μέσα του 3ου δεκαλέπτου. Σε εκείνο το σημείο μια κροτίδα που έσκασε στο χώρο του γηπέδου ανάγκασε την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα από τους διαιτητές, χρονικό διάστημα όμως που αρκούσε στους παίκτες του Σχηματαρίου για να αφυπνιστούν και να αρχίσουν την αντεπίθεση. Η διαφορά μειωνόταν σταδιακά, με την βελτίωση της άμυνας του Σχηματαρίου και τις σωστές επιλογές στην επίθεση μέχρι που σε 1' 40'' πριν από την λήξη ο Ερμής προηγήθηκε με 5 πόντους διαφορά. Τα τελευταία δευτερόλεπτα κύλισαν ομαλά με τον Ερμή να γυρίζει σωστά την μπάλα και να αμύνεται έξυπνα ώστε να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα.
Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της ομάδας για την νίκη τους.
Στο παιχνίδι δεν συμμετείχε ο Ηλίας Χαντζής λόγω τραυματισμού του, ενώ επανήλθε ο Νίκος Καπελέρης.
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να αναφερθούμε στη διαιτησία. Θα πρέπει οι διαιτητές, ειδικά οι πιο έμπειροι (βλ. Μπλέτσας) να μπορούν να διαχειριστούν ένα παιχνίδι, ειδικά αν από την πλευρά της μιας ομάδας φθάνει στα όρια του αντιαθλητικού. Πρέπει να δείχνεται σεβασμός προς όλους τους παίκτες των ομάδων ώστε αυτός ο σεβασμός να ανταποδοθεί. Η ομάδα μας αποτελείται από παίκτες που δεν αμείβονται για αυτό που κάνουν. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι οικογενειάρχες, ενώ προηγουμένως είχαν αγωνισθεί σε εθνικές κατηγορίες. Είναι προσφορά η παρουσία τους στην κατηγορία (και δεν μιλάμε μόνο για παίκτες της δικής μας ομάδας) και ζητούν διαιτησία και συμπεριφορά ανάλογη της αξίας τους και όχι διαιτησίες παιδικο-εφηβικού πρωταθλήματος.
Ερμής Σχηματαρίου (Χαντζής): Κουτής , Μπίτζιος, Μουτζής Μ, Κολοβός 21(1), Φλώτσιος 12(1), Καπελέρης 4, Αγγελής 2, Σολωμονίδης 7, Παπαγιαννόπουλος 20(1)

1 σχόλιο:

  1. Θελω να προσθεσω πως μετα τη ληξη του αγωνα διοικηση και φιλαθλοι της Κυμης απορησαν με το παθος και τη θεληση μας για τη νικη, καθως θεωρουσαν οτι ειμασταν αδιαφοροι λογω εξασφαλισης της 2ης θεσης και υπονοησαν οτι αγωνιστηκαμε για συμφερον αλλης ομαδας. Η απαντηση μας ειναι οτι ο ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ παιζει για την αξιοπρεπεια του και δεν επιτρεπουμε σε κανενα να μας αμφισβητει.
    ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή